onsdag 16. januar 2013

Mandag 11. og mandag 18. februar: Kurs i art journaling! Kurset varer over to mandager, hvor selve journalen lages den første mandagen og ulike teknikker læres den andre mandagen! Påmelding: 90765481. Kroner 500,- for begge kveldene!

Da vi skal lage hele boka setter vi av to mandager til dette kurset. Mandag 11. februar blir det kurs i å lage en egen Art journal og eventuelt forside/bakside (alt etter hva vi rekker). Mandag 18. gyver vi løs på sidene og forsøker å dekke en del teknikker, ulike medium og utstyr, samt lek og moro i den nye flotte kunstdagboka vår!! Vi skal se på noen enkle tegneteknikker også, for dere som vil smykke boka med egne tegninger ;-) Meld dere på på 90765481! Vi fyller opp og dersom det blir mange får vi vurdere å kjøre flere kurs ;-) Du må være med begge kveldene og kurset koster 500,-

tirsdag 15. januar 2013

Lyst til å lære litt om art journaling? Kunsten å lage en dagbok der du kan få utløp for alle dine tanker og ideer med kreative krumspring?


Art journaling har vært en populær aktivitet lenge i flere land og har kommet for fullt her. En art journal er en dagbok der man maler, stempler, skriver og tegner uttrykksfulle dagboksider, for privat eller offentlig skue. Art journaling har blitt en egen liten sjanger i papirhobbyverdenen og innenfor mixed media, og kan omfatte mange forskjellige teknikker. Disse teknikkene kan igjen benyttes til kortlaging og album. Dette er et spennende felt der man kan lage sin helt egen bok av det man måtte ha for hånden, eller kjøpe en dagbok/skissebok nettopp til det formålet. Alt er lov og man trenger ingen spesielle forkunnskaper for å boltre seg i denne sjangeren. Vi skal holde kurs så følg med for nærmere informasjon!

torsdag 10. januar 2013

søndag 6. januar 2013

Opprydningssalg!

Da er vi ordentlig i gang igjen etter jul. Vi har nå et opprydningssalg for å få plass til nye, spennende nyheter utover våren og sommeren. Mange flotte varer til gode priser. Vi gleder oss til å ta fatt på å utvikle Drømmehjørnet vårt videre i 2013. Er det noe dere som kunder ønsker skal være en del av utvalget vårt så kom gjerne med tips og ideer ;-) Dette gjelder også i forhold til kurs i scrapbooking! Vi vil gjerne vite hva dere ønsker å lære om på kurs! Kursplan under bearbeidelse! Velkommen til ny uke på Drømmehjørnet!

onsdag 2. januar 2013

Godt nytt år til nye og gamle kunder!

Da er vi noen dager inne i 2013! Vi vil ønske alle våre kunder et kreativt år med mange gode opplevelser. Og selvfølgelig håper vi å se fjesene deres på Drømmehjørnet i året som kommer.

Jeg (les: Linda) er relativt ny (uerfaren) i bloggverdenen og har forsømt mine plikter her litt. Jeg har som dere ser gjort et forsøk på å forandre designet på bloggen litt. Her har jeg mye å jobbe med, men det er jo et fint nyttårsforsett og gi seg i kast med ting man ikke kan! Så jeg lærer vel noe i prosessen!

Vi har hatt et fint første år på Drømmehjørnet og det har gått over all forventning! Det takker vi dere for! Vi har lyst til å være et samlingssted såvel som en butikk. Et sted der man kan drømme seg bort, senke skuldrene og nyte pene ting og også få inspirasjon til å være kreativ selv. Vi ønsker å ha et godt utvalg for alle og enhver og føler vi har fått til mye på relativt kort tid. Dette er dere også flinke til å gi tilbakemelding på. Tusen takk!

Vi holder på med en kursplan for våren 2013. Så følg med her i blogg, i butikk og på Facebook for å se om det er noe dere kunne tenke dere å være med på. Vi har besluttet å flytte kurs og treffdager til mandager. Mandag er en slik "kom i gang med uka"- dag, og lite annet skjer denne dagen. Onsdag er en dag det ofte er mange andre aktiviteter. Men gi gjerne tilbakemelding. Vi har tenkt å gi dere en god start på uka med kreative, humørfylte og sosiale krumspring!

Noen uker framover er vi så heldige å ha med oss ei flott "drømmedame" til! Annette Mangseth (Carambattack design), skal være hos oss. Hun er kunstner, lager flotte tegninger og trykk, og maler også morsomme ord og uttrykk på tallerkener. Hun har butikk på Epla og er profilert i flere avisartikler og er også å treffe på utstillinger og messer med de fantastiske kreasjonene sine. På Drømmehjørnet skal hun være en del av den daglige driften og ellers inspirere med sitt friske og kreative nærvær! Vi gleder oss til samarbeidet!

Vi har nå et opprydningssalg på Drømmehjørnet der vi har flere fine gaver/interiørartikler til gode priser. Vi ser frem imot en flott vår med mange nye ideer, inspirasjon, nye bekjentskaper og en bugnende butikk med noe for enhver smak!

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, mens vi fortsatt gjør ting vi ikke kan ;-)

Velkommen til hyggelig handel, gode samtaler, en kopp kaffe og utveksling av kreative ideer!

                                                                                                                                       Linda